Hondentraining

Hondenschool Fun4Dogs geeft hondentrainingen op een gezellige en beloningsgerichte manier, waarbij het plezier (de FUN) voor zowel de hond als de eigenaar voorop staan. Geen hond of eigenaar is gelijk en we zullen in de lessen op zoek gaan naar wat jou en je hond het beste past om samen een goede band te krijgen en elkaar goed te begrijpen. Dat is immers de basis als je de hond dingen wilt gaan leren.

Bij ons kun je al starten als de pup 8 weken is. We starten dan met Pup Socialisatie , waar de pups (waar mogelijk) los van de lijn kennis kunnen maken met zoveel mogelijk relevante nieuwe dingen. Daarna, vanaf ca 12 weken kunnen de pups door naar Pup Cursus Fun & Focus  (klik op de link voor meer info). We proberen pups waar mogelijk onder begeleiding te laten spelen tijdens de lessen en kennis te laten maken met zoveel mogelijk andere soorten honden.

Na de basis geven we ook verdere gehoorzaamheidslessen en Fun & Obedience ,waarbij we kijken wat de hond leuk vindt en op welke manier hij/zij te motiveren is tot veel leuke oefeningen uit de Obedience. Waarbij we ook gebruik maken van oefeningen en materialen uit allerlei takken van Hondensport.

Voor elke hond van elke leeftijd is er wel een mogelijkheid om lekker samen bezig te zijn

Mogelijke trainingsdagen zijn

  • Prive lessen maandag en dinsdag overdag
  • Woensdag ochtend (Harkstede)
  • Zaterdag ochtend (Harkstede)

evt andere dagen of momenten op de dag in overleg mogelijk info@fun4dogs.nl

Naast het lessen in kleine groepen is het ook mogelijk om prive les te volgen. Op die manier kun je nog meer echt gericht weken aan wat jij wil leren met de hond. Deze lessen zijn mogelijk in Harkstede, bij u thuis, maar ook in overleg op locatie. Bijv. in het bos, in de stad,…….

Inschrijven cursus