Pup Socialisatie


Jonge pups moeten veel leren en nieuwe indrukken opdoen. Belangrijk is dat ze de gelegenheid krijgen in hun eigen tempo kennis te maken met de wereld om zich heen en zoveel mogelijk positieve ervaringen opdoen, liefst voor een leeftijd van 12 weken.

pup socialisatie

Bij Kynospirit hebben we een hele mooie ruimte met voldoende verschillende materialen om de pups te laten ontdekken. Er zal met groepen van max 4 pups worden gewerkt, waarbij de pups om de beurt of te gelijk in de “ontdek” ruimte mogen. Ze kunnen socialiseren met allerlei attributen, maar ook met geluiden en verschillende mensen/kinderen en dieren. Daarnaast hebben we ook de mogelijkheid om naar buiten te gaan en op stap te gaan met de pups. Daar kunnen ze kennis maken met het verkeer, andere dieren (paarden, schapen, poezen, etc) en wat we nog meer tegen komen. Alles afhankelijk van de pups en de leeftijd.
In Harkstede hebben we een afgesloten buitenruimte voor de pups met allerlei attributen om te klimmen, klauteren, spelen en ontdekken (snuffelen).

Tijdens deze socialisatie lessen zijn we vooral bezig met kijken naar de pups, benoemen hoe ze reageren op allerlei prikkels en adviezen geven hoe deze pups te begeleiden.

De Pup socialisatie is voor pups van 8 tot ca 14 weken, daarna kunnen ze doorgaan met de pup lessen.
Inschrijven cursus

Even alles verwerken

Voor de lessen wordt 1 uur ingepland, maar pups van deze leeftijd houden dat niet zo lang vol. Dus we zullen ook goed kijken hoe ze reageren en sommige pups moeten echt even een slaapje tussendoor doen 😉